Úvodní stránka > Aktuality

Zemědělský svaz na Techagru 2016

8.3.2016

Zemědělský svaz ČR se opět účastní mezinárodního, největšího zemědělského veletrhu ve střední Evropě s názvem Techagro 2016. Brány brněnského výstaviště se otevřou v neděli 3. dubna a největší tuzemská přehlídka zemědělské a lesnické techniky potrvá do čtvrtka 7. dubna. Letošní ročník je svým rozsahem největší ve své historii, protože obsadí více než 83 000 m2 a představí se přes 700 vystavovatelů. Každoročně brněnský veletrh přiláká přes 100 tisíc návštěvníků.

Můžete těšit na tradiční zemědělskou a lesnickou techniku, jež tvoří podstatnou část výstavy. K dostání budou také potřeby pro zemědělce, osivo, sadba, agrochemie, technologie pro živočišnou výrobu, krmiva a veterinární technika.

Souběžně s veterinárním veletrhem ANIMAL VETEX, lesnickým a mysliveckým veletrhem SILVA REGINA a veletrhem obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA.

Zemědělský svaz České republiky má letos stánek umístěný v pavilonu C 006, uličkou vpravo od vstupu z haly E – viz. přiložená mapa areálu.

Co vás čeká na stánku Zemědělského svazu ČR?

  • Mléčné šejky vyrobené z mléka poskytnutého odbytovým družstvem Mlecoop
  • Bezplatná právní poradna: v pondělí se vám bude věnovat JUDr. Stanislav Marchal. CSc a ve středu Josef Korbelář, vždy od 10:00 do 16:00
  • Občerstvení
  • Možnost získat bližší informace týkající se Zemědělského svazu ČR
  • Vyzkoušet zkušební členství na měsíc
  • Přihlásit se do Zemědělského svazu ČR

Přijďte se občerstvit na stánek Zemědělského svazu ČR

Autobusové zájezdy:

Při hromadné návštěvě veletrhu poskytneme všem účastníkům vstupenku v hodnotě 80 Kč, kterou obdrží každý účastník Vašeho zájezdu oproti vyplněné registrační kartě na jakékoliv pokladně před vstupem na výstaviště. V případě Vašeho zájmu nás prosím kontaktujte, zašleme Vám registrační kartu pro účastníky Vašeho zájezdu k vyplnění. Poslední den veletrhu, 7. dubna, mají organizované zájezdy vstup ZDARMA.

Kontaktní osobou za veletrhy Brno je pan David Vaněček, email: dvanecek@bvv.cz, telefonní číslo 541158250.

 

Zemědělství žije!

Na volné ploše A2 se i letospředstaví osvětový projekt Zemědělského svazu ČR s názvem Zemědělství žije! Pro návštěvníky veletrhu jsou připraveny poznávací soutěže, ukázky sušených plodin, semínek a mnoho dalšího. Návštěvníci se mohou zúčastnit i poznávací stezky a nebude chybět exkurze pro děti základních a středních škol.

Den s partnerem LLENTAB

V úterý 5. dubna se na stánku svazu představí nový obchodní partner Zemědělského svazu – společnost LLENTAB, přední evropský dodavatel systému ocelových konstrukcí. Společnost LLENTAB je zároveň největším dodavatelem montovaných ocelových hal na tuzemském trhu. Hlavní předností společnosti je integrace kompletního procesu dodávky hal vlastními silami. Společnost má vlastní projekci, výrobu ve švédském Kungshamnu a také vlastní montážní týmy. Za účelem zvýhodnění postavení klienta ještě ve fázi přípravy projektu má společnost připraven LLENTAB partnerský program. Partnery jsou přední společnosti z oblasti financování, pojišťovnictví a také dotačního servisu. LLENTAB slaví letos 20. výročí působnosti na tuzemském trhu a za dobu své existence postavil již více než 1 000 hal v České republice s celkovou zastavěnou plochou větší než 1 000 000 m2. Na stánku budete mít možnost konzultace problematiky výstavby zemědělských hal včetně veškerých požadavků závislých na prostředí výstavby.

 

 

Přílohy
zemedelsky-svaz-na-techagru.pdf


Váš komentář se ukládá. Prosím počkejte...

CZ EN